Monday, January 7, 2008

Friday Ride - Recce Trail Baru Polytech. (4.01.08)

Cik On contact saya pagi ni (4.01.08) kata ada member dari arau nak try trail baru yang dah di recce oleh dia. So Zaki dah confirm utk join petang tu. waktu dok tunggu tu tak lama depa pun sampai. Rider baru harini adalah Mr. Joe dan Mr. Eddy dari kangar dan arau, dua-dua cikgu mcm saya jugak. Scroll down and enjoy the narration.
Trail : Ulu Pauh new found trail
Distance : 13.8km ( due to tech. problem it got lesser)
Time: 5.45pm-6.45pm
Joe on the left, Eddy in the middle & Cik On on the right

Inilah tech prob. yang dimaksudkan, rantai Eddy snapped waktu first climb

Joe; " baguih jugak putuih rantai, blh aku rilex jap..."

Cik On: " hai..!! dalam hutan pun dok talipon lahi..."

Zaki and Joe, baru tau tadi depa ni ngajar sekolah sama, Joe baru tukar kat situ

Tumpang sekaki.....hehehe!!!!!

Tu dia Cik On...... Fast as usual...

Water tank house utk warga Politeknik

Joe dah agak mengah.... steady bro!

Nice view waktu near dawn

Rantai Eddy salah setting tadi, so kena adjust waktu second climb, Joe dah nak lena la pulak!

Posing lagi........ kekekehkeke!!!

Joe: " aku dengar kata ada kedai minum aja rasa mcm nak dapat pompuan tu..."
(ed: takpa joe aku pun dah habih battery dah waktu turun tadi.)

Summary:
The trail wasn't completed due to some problems but there will be time to do that, before that ...."...kita minum dulu....Mai secawan..."

No comments: