Friday, September 11, 2009

Promosi KPLR (Kayuhan Pecah Lemak Raya)



Start and Finish: All rides Start/Finish at Padang Katong, Kangar Perlis
(N6⁰ 26.452 E100⁰ 11.900).

Goal: N06⁰ 59.851 E100⁰ 28.278 (Florida Hotel coordinate).
Route: Kangar – Wang Kelian – Hatyai – Padang Besar – Kangar.
Distance: 224 km.

Rides Director: Lt. Comd. (R) Ramli Abdullah a.k.a. KGB.
Group Cruising Speed Guide Line:
Slow: 20-23 kmh
Medium : 24-29 kmh
Fast: 30 kmh+

Type: Mtb, Rigid, Hybrid & RB.

Format: Supported.

Closing Date (Registration & Payment): 28th Sept 2009. Limited to 150 riders only.
The Ride:
17th Oct Time 07.00
-Meet at Padang Katong, Kangar Perlis. Short brief by KGB and ZanKX. On completion start ride.
Route Pdg Katong-Wang Kelian approx. 37 km. Regroup at Wang Kelian for documentation & breakfast. Route Wang Kelian – Hatyai. Lunch at KM 95.
18th Oct Time 13.00-Regroup for departure. Route Hatyai-Sadao-Padang Besar-Kangar approx 92 km. Regroup at Padang Besar for documentation
Rules of The Road and The Ride:

Registration:

Registration for KPLR is RM50.00 only and includes accommodation (3 persons sharing), T-Shirt and support cars.
If you need to be alone, let us know. But you have to pay RM 60.00 accommodation, RM 20.00 T-Shirt & RM10.00 for support team.

Payment:

ZanKX ~H/phone 019 5775488 (Perlis, Jitra & Alor Setar) CIMB Bank Acc No: 09020007034057 for HASLIZAN HASSAN

RamlySP~H/phone 012 9385016 (SP, Baling & Gurun)
Estima~H/phone 019 5587511 (Manjung, Perak & Selatan)
Tok Megat~H/phone 012 423551 (Kulim, Gerek Gunung, MKH & Penang) MBB Acc No: 107117294127 for MEGAT ABD HALIM

Before Your Ride:

Make sure your bike is in good condition. Get slick or semi-slick tires.
Bring/check your spare tubes, pump, some pocket food.
Border pass, International Passport, Group Passport
Cash money at least 300 Bhat
Hand phone – roaming enabled.
Blog:

2 comments:

chedoedooha said...

saya memula nak polow bila dengar cerita.. tapi bila baca kata hat yang tak laju ditinggalkan takpalah.. pi lah hat yang laju-laju nun..
kita tak maw polow,nanti kalau kita tayar pancit ka apa ka.. nanti kita kena tinggai dengan depa..dah la duk belah siam nunu..
hehehe..

Long Mie said...

Salaam,
chedoedooha .. sebenarnya tagline tu utk kesan saikologi dan gimik jerr. Kayuhan terbagahgi pada 3 group. Yang laju (biaqkan depa pi depan - utk spesies pelumba je) Yang sederhana laju (25km/j) dan yang kayuh perlahan (geng santai). Grup sederhana dan perlahan ada backup car dan diiringi leader dan masrshall. Geng laju nnt kami tak iring dan depa kena self reliance kalau rosak/pancit ka atau tunggu grup perlahan sampai dan naik pickup .... Bbrp langkah keselamatan dan kawalan akan diumumkan di Blog KPLR dari masa kesemasa.